Konfirmation2019-05-27T15:42:18+00:00

Konfirmationskager

– Til større & mindre fester

Hos Konditori Arlington elsker vi at lave konfirmationskager. For her er ingen fast udformning af en konfirmationskage, og vi er altid klar på at lave noget nyt og spændende, som vi ikke har prøvet før.

Vi tager altid udgangspunkt i konfirmandens interesser. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser, og vi står altid klar til at tage nye udfordringer op.

Hvis konfirmanden spiller musik skal kagen måske formes som et musikinstrument, og hvis han eller hun er fodboldinteresseret, så er fodboldkagen et sikkert hit.

Nedenfor finder du et galleri med nogle af konfirmationskager, vi har lavet gennem tiden. Og hvis du vil se flere kager, du evt. se muligheder i vores figurkager.

Respekt for konditorhåndværket

Uanset smag og udformning, laver vi hos Konditori Arlington alle konfirmationskager med stor respekt for konditorhåndværket.

Vi anvender udelukkende naturlige råvarer i topkvalitet, og vi bruger naturligvis aldrig færdigpulver. Der er mulighed for at anvende specialprodukter uden mælk, gluten, æg, sukker, nødder eller andet i vores konfirmationskager efter aftale, og produkterne leveres med en indholdsfortegnelse hvis det ønskes.

Med andre ord kan du være tryg ved, at konfirmationskagen bliver kendetegnet ved både kvalitet og æstetik.

Skal vi lave din konfirmationskage?

Uanset om det er en stor eller mindre, en figur eller en traditionsbunden kage, så står vi klar til at hjælpe med din konfirmationskage.

Vi holder til i Odsherred på Sjælland, men vores kager leveres til kunder over hele Danmark. Du kan altid blive klogere på vores bro-takster mm. under vores handelsbetingelser.

Hvis du ønsker det, eller bor i nærheden af Odsherred, så er du mere end velkommen til at komme forbi og hente kage på konditoriet.

Hvis du har nogen spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde svar. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores konfirmationskager.

Ring til os
Skriv til os

Bliv inspireret af vores konfirmationskager