Dåbskager2019-03-25T14:02:36+00:00

Dåbskager til den lille ny

– kan også bruges til navngivningsfester

Hos Konditori Arlington laver vi dåbskager til både små prinser og prinsesser.

Der findes ingen fast tradition for udformningen af kagen til en barnedåb, men mulighederne er mange, og det er ikke spor svært at få kagen til at signalere dåb. Vi har derfor det udgangspunkt, at den perfekte dåbskage er lige netop den kage, som du drømmer om.

Dåbskager af høj kvalitet

Vi ved, at en dåb er en stor ting. Derfor skal dåbskagen også være det. Uanset hvad vi finder frem til med hensyn til smag og udformning, kommer kvaliteten i første række.

Hos Konditori Arlington anvender vi derfor kun de bedste råvarer med respekt for både faget og kunden. Vi bruger aldrig færdigpulver, og der er mulighed for at anvende specialprodukter uden mælk, gluten, æg, sukker, nødder eller andet efter aftale.

Produkterne leveres med en indholdsfortegnelse, hvis det ønskes. Med andre ord kan du hos Konditori Arlington være tryg ved, at dåbskagen bliver lavet fra bunden af kvalitetsprodukter, med både rettidig omhu og øje for detaljen.

For at blive inspireret har vi samlet et galleri herunder med nogle af vores mange forskellige dåbskager – både de mere traditionelle og anderledes figurkager.

Rådgivende snak & sparring om kagen

Da det er vores mål at lave en dåbskage, der matcher dine ønsker til de små detaljer, farven og ikke mindst smagen. Så er det vigtig med en god dialog og sparring for.

Vi går derfor op i at have en god rådgivende snak med dig om, hvad du forestiller dig, og så kommer vi gerne med gode ideer til, hvordan vi bedst muligt vil komme i mål med din drømmekage. Der findes jo mange muligheder, og vi laver gerne unikke kager, som du ikke har set før eller de helt traditionelle kager alle elsker.

Skal vi lave din dåbskage?

Hvis du ønsker, at vi skal udforme din dåbskage, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, som du måtte have.

Der er altid mulighed for at afhente dåbskagen på konditoriet i Fårevejle tæt ved Odsherred. Men vi leverer også til hele landet, herunder både Sjælland og Jylland. I forhold til levering og betaling af kagen kan I læse mere under vores handelsbetingelser.

Kontakt os hvis vi skal lave din dåbskage

Bliv inspireret af vores dåbskager