Bryllupskager2019-05-27T14:32:51+00:00

Bryllupskager

– unikke kager til ethvert bryllup

Et af vores specialer inden for festkager, er bryllupskagen.

Lige siden 2004 har vi udviklet og fremstillet bryllupskager i alle former, farver, smage og størrelser. Vi elsker at eksperimentere, og med udgangspunkt i gode råvarer, vores forfinede smagsløg, kreative sans, samt de håndværksmæssige traditioner, laver vi gang på gang, kager der imponerer.

Det er vores overbevisning, at bryllupskagen skal stimulere alle sanser. Den skal have et æstetisk udtryk, smage himmelsk, og dufte fantastisk. Ud fra disse nøgleord, laver vi i fællesskab med kunden, kager der er individuelle, lækre, flotte og velduftende.

Vi ved godt at både smag og udseende er meget individuelt. Så til alle kommende brudepar: Vær bare egoistiske og vælg kagen ud fra, hvad I selv ønsker jer!

Bliv inspireret af vores bryllupskager

Her på hjemmesiden kan I blive inspireret af nogen af de tidligere bryllupskager, vi har lavet. Nogle af dem ud fra helt specifikke ønsker fra kunden, andre efter konditorens frie valg. I vil i galleriet finde alt fra den helt klassiske til den helt personlige bryllupskage.

Vi fremstiller gerne bryllupskager ud fra billeder fundet i blade eller på internettet, og vi vil meget gerne have farveprøver at gå ud fra. Men vær opmærksom på, at vi ikke kan bruge farveprøver sendt per email. Skærmindstillingerne kan ændre meget på farven.

Specialdesignet kage til brylluppet

Alle de kager I finder her på hjemmesiden kan nemt ændres i både størrelse, farver, facon osv.

Det kan være, at blomsterne skal tilpasses, så de matcher blomsterne i brudebuketten, eller borddekorationerne. Det kan også være I ønsker farven fra én kage, sidedekorationerne fra en anden og blomsterne fra en tredje.

Prøvesmagning

Hos Konditori Arlington har vi over 70 forskellige smage.

Derfor er det en rigtig god ide at tage til en af vores tider på prøvesmagning, hvor I ud fra 20 udvalgte smage kan finde lige præcis dem, der skal være i jeres bryllupskage.

Til prøvesmagningen har I mulighed for at smage jer frem til, hvad I bedst kan lide, og I kan snakke detaljer med dem, der skal lave kagen.

Det er derfor vigtigt, at I husker at medbringe farveprøver, billeder af drømmekagen eller fotos af de ønskede blomster.

Ved prøvesmagningen kan I se alt vores billedemateriale i mapper og på hjemmesiden.

Bliv inspireret af vores tidligere bryllupskager

Temabryllup

Det er ikke alle, der ønsker en traditionel bryllupskage. Grundene kan være mange, men derfor er den ikke mindre ‘rigtig.

Derfor tilbyder Konditori Arlington også bryllupskager i København med bestemte temaer over sig. Vi har i dag prøvet at lave mange forskellige slags temakager, og vi ser kun frem til at blive udfordret med jeres sjove og måske anderledes ideer til en bryllupskage.

Hos os er der ingen begrænsninger, kun muligheder. I har endda mulighed for at benytte jer af et af vores tre tilbud, der giver konditoren lov til at udfolde sine kreative evner. Find mere information om tilbudene under vores priser.

Topfigur til bryllupskagen

Topfigurer findes i mange materialer og i alle prislag.

Vi har altid mindst 70 forskellige topfigurer på lager til priser fra 100 til 1.600 kr. Vores sortiment svinger også meget, så I skal være opmærksomme på, at det ikke er sikkert, I kan finde alle vores topfigurer i galleriet ovenover.

Til prøvesmagningen vil I kunne se alle vores topfigurer.

Ud over de færdige figurer, vi får hjem fra alle dele af verden, laver vi selvfølgelig også figurer selv. Dette kræver bestilling mindst 14 dage i forvejen.

Skal vi lave din bryllupskage?

Vi håber, du er blevet inspireret af vores mange forskellige bud på, hvordan en bryllupskage kan se, og ikke mindst smage. Vi svarer gerne på dine eller jeres spørgsmål, hvis I er i tvivl om noget.

Vi glæder os til at møde jer og høre om jeres ønsker!

Ring til os
Skriv til os