Det med småt

- Mangler du en kage til festen, kontakt os

Handelsbetingelser ved bestilling

Alle bestillinger skal bekræftes fra Konditori Arlington for at være bindende.

Betaling senest 14 dage før levering/afhentning. Ved hastebestillinger sker betaling senest ved modtagelsen.

Et produkt, der ikke er betalt, leveres ikke! De bedes endvidere sikre Dem, at der er nogen med kendskab til leveringen til stede, hvis en kage skal leveres.

Vær meget opmærksom på at sikre Dem, at der efterfølgende er nogen, der tager vare på stativer eller fade, når festen er slut. Stative og fade er kundens ansvar, indtil det er returneret.

Konditori Arlington leverer gerne Deres varer i hele Danmark (ikke Grønland og Færøerne), og beregning af prisen for levering foregår ud fra Kraks rutevejviser.

Vi påtager os intet ansvar for den hygiejniske standard af varer efter afhentning eller efter levering. Det er kundens/feststedets ansvar at opbevare kagerne forsvarligt. Er De i tvivl om kravene, oplyser vi gerne om dem for de forskellige typer varer. Termokasser til transport og opbevaring kan lejes for 50 kr. per kasse. Der er et depositum på 200 kr. per kasse.

Afhentning af fade, skåle og stativer tilbydes til samme pris per kilometer som ved levering. Ønskes afhentning i lejede lokaler, skal De sikre Dem, at der er adgang til tingene på et aftalt tidspunkt.

Pris per km: 6,50 kr. – dog minimum 65 kr. Leveringer på den anden side af Storebælt tillægges 400 kr. for broen. Ved færgeruter tillægges billetprisen for færgen. Kræves der ankomst ved færgen mere end 10 minutter i forvejen, tillægges 150 kr. i timen for den påkrævede ventetid.

Af hensyn til planlægning af diverse leveringer, skal vi have oplyst tidsrummet for mulig levering. Altså fra hvornår er der nogen til at tage imod kagen, og hvornår skal den senest være leveret. Er dette tidsrum mindre end 2 timer, tillægges der 200 kr. til leveringsprisen, da det vanskeliggør en effektiv planlægning af andre leveringer.

Hvis chaufføren ikke træffer nogen på det aftalte tidspunkt, tages kagen med retur til konditoriet, og den kan så afhentes i konditoriet.

Depositum for et eventuelt stativ er 750,00 kr. for almindelige søjlestativer, mens plexiglasbuer, stålstativer og andre specielle stativer enten skal afhentes af konditoriet til den almindelige takst for kørsel (6,50 kr. per km målt den ene vej) eller stilles sikkerhed for ved et depositum svarende til stativets fulde værdi. Dette ser vi os nødsaget til, da flere af vores stativer ikke længere kan erstattes. Husk at andre kunder kan være afhængige af, at stativet kommer tilbage til tiden! Er der problemer med at få afleveret stativet, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan hente det eller træffe aftale om et senere tidspunkt, hvis vi ikke står og skal bruge det hurtigt.

Et stativ/fad skal være konditoriet i hænde senest 5 dage efter festen. Det vil for en fest om lørdagen sige, at vi skal have det retur senest om torsdagen.

Er stativet ikke afleveret efter 5 dage, refunderes kun halvdelen af depositum.

Depositum ved bryllupskager betales senest 14 dage efter bestilling. Ved afbestilling tidligere end 3 måneder forud refunderes depositum. Ved afbestilling senere end dette, refunderes depositum ikke.