Figurkager

- Kager med smil på

3D kager & figurkager

Vi har valgt fællesbetegnelsen ‘Figurkager’ om alle de kager, der i sig selv er en figur eller har en væsentlig figur på. Nogle kager kan kun laves i skærekage – f.eks. chokoladekage  – mens andre kan være lavet som lagkager.

Figurkager, der også kaldes 3D kager, en fantastisk løsning til børnefødselsdagen, og noget børnene taler længe om efter selve dagen. At smagen er vidunderlig er en selvfølge, når du lader os skabe din kage. Vi elsker udfordringer og derfor er vi villige til at tage helt unikke og specielle opgaver på os, uden at budgettet løber løbsk.

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en enestående 3D kage, som smager skønt og passer til netop dit arrangement.

Fedtmule -300x 297

Kontakt os og hør mere om vores 3D kager

Du er meget velkommen til at kontakte os igennem vores hjemmeside, eller på telefon. Men helst ser, vi at du kigger forbi vores adresse for en personlig snak om hvilke smage, og hvilke designs, du er ude efter.

Vores konditori blev startet i 2004 af konditor Lærke Arlington og i dag er søsteren Lis Arlington Ølholm medejer. Vi har over årene lavet kager i alverdens farver og former, så vi kan også hjælpe dig til en unik kage. Vi ser frem til at snakke med dig.