Konfirmation

- en af livets store fester

Konfirmationskager

Hos Konditori Arlington elsker vi at lave konfirmationskager. Der er ingen fast tradition for udformningen af konfirmationskager, men det såkaldte overflødighedshorn er en klassiker, og ellers tager man ofte udgangspunkt i konfirmandens interesser.

 

Kun fantasien sætter grænser

Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser, og vi står altid klar til at tage nye udfordringer op. Hvis konfirmanden spiller musik skal kagen måske formes som et musikinstrument, og hvis han er fodboldinteresseret er fodboldkagen et sikkert hit. Her på siden kan du se eksempler på konfirmationskager – og hvis du vil have mere inspiration så se nærmere på mulighederne i figurkager

 

Konfirmationskager med respekt for konditorhåndværket

Uanset smag og udformning, laver vi hos Konditori Arlington alle konfirmationskager med stor respekt for konditorhåndværket. Vi anvender udelukkende naturlige råvarer i topkvalitet og vi bruger naturligvis aldrig færdigpulver. Med andre ord kan du være tryg ved, at konfirmationskagen bliver kendetegnet ved både kvalitet og æstetik.

 

Allergivenlige kager

Skulle en eller flere i familien have nogle allergier, er det intet problem. Der er mulighed for at anvende specialprodukter uden mælk, gluten, æg, sukker, nødder eller andet i vores konfirmationskager efter aftale, og produkterne leveres med en indholdsfortegnelse hvis det ønskes. 

 

Hør nærmere om vores konfirmationskager

Vi leverer kager til hele Danmark, herunder Sjælland og København. Der er også mulighed for at afhente kagen på konditoriet i Fårevejler tæt ved Odsherred. Tag endelig kontakt på tlf. 59 64 31 21 og hør nærmere om de mange muligheder i konfirmationskager.