Dåbskager

- kan selvfølgelig også bruges til navngivningsfester

Dåbskager til den lille ny

Hos Konditori Arlington laver vi dåbskager til små prinser og prinsesser. Der findes ingen fast tradition for udformningen af kagen til et barnedåb, men mulighederne er mange, og det er ikke spor svært at få kagen til at signalere dåb. Vi har derfor det udgangspunkt, at den perfekte dåbskage er lige netop den kage som du drømmer om, og vi bestræber os på give dig et indtryk af de mange muligheder i dåbskagerne. Her på siden kan du se en række eksempler på dåbskager vi tidligere har lavet.

 

Når det kommer til dåbskager, så kommer kvalitet i første række

Vi ved at en dåb er en stor ting, og derfor skal dåbskagen også være det. Uanset hvad vi finder frem til med hensyn til smag og udformning, kommer kvaliteten i første række. Hos Konditori Arlington anvender vi derfor kun de bedste råvarer med respekt for både faget og kunden. Vi bruger aldrig færdigpulver og der er mulighed for at anvende specialprodukter uden mælk, gluten, æg, sukker, nødder eller andet efter aftale. Produkterne leveres med en indholdsfortegnelse hvis det ønskes. Med andre ord kan du hos Konditori Arlington være tryg ved, at dåbskagen bliver lavet fra bunden af kvalitetsprodukter, med både rettidig omhu og øje for detaljen.

 

Tag kontakt

Der er altid mulighed for at afhente dåbskagerne på konditoriet i Fårevejle tæt ved Odsherred. Men vi leverer også til hele landet, herunder både Sjælland, Jylland og København. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt. Så tag endelig kontakt på tlf. 59 64 31 21 og hør nærmere. 

Kontakt konditoriet for priser på andre størrelser eller helt andre kager.