Special tilbud

- Kager til ethvert bryllup

Særlige tilbud på bryllupskager:

Det gælder for konditorer som for de fleste andre – det er sjovere at lave noget nyt. Derfor har vi indført vores tilbud A og B, der har det tilfælles, at man overlader designet af bryllupskagen til konditoren og får den så til gengæld billigere.

 

Tilbud A: Overlad alt til konditoren. Kagen vil indeholde en kombination af to typer af vores mest populære fyld, som vil falde i de flestes smag. Designet vil være noget, vi ikke endnu har lavet, og kagen vil blive lavet i prisgruppe 5 eller 6. Kunden har mulighed for at fravælge uønskede ting. F.eks. ikke blå, ikke jordbær i fyldet, ikke stativ med søjler eller lignende. Pris 65 kr. per kuvert. Man sparer altså mindst 35 kr. per kuvert.

 

Tilbud B: Lidt indflydelse.Kunden vælger fyldet til kagen, og det er muligt at komme med et ønske til udseendet. Feks. farverne eller et bestemt stativ eller en bestemt type blomster. Man har også mulighed for fravalg på samme måde som tilbud A. Kagen laves i prisgruppe 5 eller 6. Pris per kuvert 80 kr. Man sparer mindst 20 kr. per kuvert.

 Disse tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, hverken for private eller erhvervskunder.