Priser på bryllupskager

- beregn prisen på bryllupskagen

Priser på bryllupskager

Priserne er gældende for bryllupskager bestilt til levering/afhentning op til et år frem. Ved bestilling af bryllupskage til mere end et år ud i fremtiden, vil det være prisen 1 år før, der bliver gældende.
Det er udelukkende pynten af bryllupskagen, der bestemmer prisen per kuvert. Jo flere timer det tager for os, jo dyrere er bryllupskagenkagen. Ved alle billederne i gallerierne står der en prisgruppe. Herunder ses kuvertprisen for vores prisgrupper. Er De i tvivl om en pris, kan De ringe eller sende en mail.
 
Priserne er inkl pynten og 2 valgfrie fyld, men uden en evt. topfigur. Alle priser er inkl moms.
Gang kuvertprisen med det ønskede antal kuverter og find dermed prisen på kagen. Bemærk dog, at ikke alle faconer kan laves i alle størrelser.
Prisgruppe 1    65,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 2    70,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 3    75,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 4    85,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 5    100,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 6  110,00 kr. per person – min. 20 personer
Prisgruppe 7
        a/b/c         140/150/160 kr. per person. Prisgruppe 7 er de individuelle kager, hvor hver gæst år sin egen, lille kage. Billedmaterialet er endnu meget begrænset.
Der gives 7 % rabat på kuvertprisen på bryllupskager, der bestilles udelukkende via mail, da dette sparer os en del tid.

Skal din bryllupskage være speciel?

For bryllupskager, der benævnes som udenfor almindelig prissætning, gælder det, at kuvertprisen ikke ligger fast, men er afhængig af, hvilken størrelse kagen ønskes lavet i. I langt de fleste tilfælde vil kuvertprisen stige, hvis kagen skal være mindre, men der er enkelte tilfælde, hvor det vil være vanskeligere at gøre kagen større, og derfor vil kuvertprisen stige, hvis kagen ønskes større. Kager udenfor almindelig prissætning er ikke nødvendigvis dyrere end andre bryllupskager.
 

Stativ til bryllupskager

Depositum for et eventuelt stativ er 750,00 kr. for almindelige søjlestativer, mens plexiglasbuer, stålstativer og andre specielle stativer enten skal afhentes af konditoriet til den almindelige takst for kørsel (6,50 kr. per km målt den ene vej) eller stilles sikkerhed for ved et depositum svarende til stativets fulde værdi. Dette ser vi os nødsaget til, da flere af vores stativer ikke længere kan erstattes. Husk at andre kunder kan være afhængige af, at stativet kommer tilbage til tiden!

Et stativ skal være konditoriet i hænde senest 5 dage efter festen. Det vil for en fest om lørdagen sige, at vi skal have det retur senest om torsdagen.
Er stativet ikke afleveret efter 5 dage, refunderes kun det halve beløb ved returnering af stativet.
 
Hvis der opstår problemer med at returnere stativet til tiden, så kontakt os hurtigst muligt. Måske kan vi godt vente med at få det, eller vi kan hente det.