Om at vælge kagen

- Kager til ethvert bryllup

Hjælp til at vælge den rette bryllupskage

Bryllupskager skal være flotte og lækre - men begge dele er individuelt, så til alle de kommende brudepar: Vær bare egoistiske og vælg kagen ud fra, hvad I selv ønsker jer! Her på hjemmesiden ses nogle af alle de bryllupskager, der er lavet i Konditori Arlington – nogle af dem ud fra helt specifikke ønsker fra kunden, andre efter konditorens frie valg.
 
Vi fremstiller gerne bryllupskager ud fra billeder fundet i blade eller på internettet, og vi vil meget gerne have farveprøver at gå ud fra, men vi kan ikke bruge farveprøver tilsendt per mail – skærmindstillingerne kan ændre farver meget.

Alle kager vist her på hjemmesiden kan ændres i størrelse, farver, facon osv.  Måske skal der ændres på blomsterne, så det passer med brudebuketten eller borddekorationerne, eller måske finder I farverne fra en kage, sidedekorationerne fra en anden og blomsterne fra en tredje.

Vi anbefaler, at man kommer til en af prøvesmagningerne. Her kan man dels smage sig frem til, hvad man bedst kan lide, og man kan snakke om alle detaljerne med dem, der skal lave kagen. Medbring farveprøver, billeder af drømmekagen eller fotos af de ønskede blomster. Ved prøvesmagninger er hele vores billedmateriale tilgængeligt både i mapper og som hjemmesiden her.

Ændringer af en kage kan være svært at forestille sig, men vi har naturligvis ikke lavet alle kager i alle farver eller former. Her er nogle eksempler på, hvad en ændring kan være.