Bryllupskager

- Kager til ethvert bryllup

Bryllupskager

I Konditori Arlington er vi stolte af at kunne præsentere et stort og varieret udvalg af bryllupskager. Billederne i gallerierne er eksempler på de mange bryllupskager, vi har lavet. Der er alt fra den helt klassiske til den helt personlige kage.

224-1024x 686

Det øjeblik, hvor bryllupskagen skæres for af de nygifte, tager gæsterne traditionen tro mange billeder.

 

Smukke og smagfulde kager siden 2004

Med respekt og udgangspunkt i de håndværksmæssige traditioner laver vi smukke, lækre og indbydende kager i alle størrelser. Lige siden 2004 har vi udviklet og fremstillet kager i alle former, farver, smage og størrelser. Vi elsker at eksperimentere, og med udgangspunkt i gode råvarer, vores forfinede smagsløg, kreative sans, samt de håndværksmæssige traditioner, laver vi gang på gang, kager der imponerer.

 

Bryllupskager efter dit hovede

Vi er stolte af at kunne sige, at et af vores specialer inden for festkager, er bryllupskager. Det er vores overbevisning at bryllupskager skal stimulere alle sanser – den skal altså have et æstetisk udtryk, smage himmelsk, og dufte fantastisk. Ud fra disse nøgleord, laver vi i fællesskab med kunden, kager der er individuelle, lækre, flotte og velduftende. Din ryllupskage skal være special og matche din store dag. Det ved vi, og det er det vi bestræber os på når vi laver bryllupskager. 

Vi har mange års erfaring med at lave smukke og velsmagende bryllupskager og leverer bryllupskager både lokalt til området ved Odsherred og resten af Sjælland inklusiv København.

 

Se vores udvalg i galleriet

Her på hjemmesiden, kan du under fanen bryllupskager klikke dig ind i vores galleri. Her vil du finde billeder af nogle af de mange forskellige bryllupskager som vi i årenes løb har lavet. Billederne kan du bruge som inspiration til hvordan din bryllupskage skal se ud, eller til at få et overblik over de mange muligheder der er inden for kageverdenen.

 

Vil du vide mere om vores bryllupskager?

Som professionelt konditori har vi mange års erfaring med bryllupskager. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner til dit bryllup. Geografisk lader vi os ikke begrænse og laver bryllupskager til både Odsherred, resten af Sjælland og indre og ydre København. Du er endvidere meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Ydermere kan du se vores priser her.