Bryllupskager

- Kager til ethvert bryllup

Bryllupskager

I Konditori Arlington er vi stolte af at kunne præsentere et stort og varieret udvalg af bryllupskager. Billederne i gallerierne er eksempler på de mange bryllupskager, vi har lavet. Der er alt fra den helt klassiske til den helt personlige kage.

224-1024x 686

Det øjeblik, hvor bryllupskagen skæres for af de nygifte, tager gæsterne traditionen tro mange billeder.

Med respekt og udgangspunkt i de håndværksmæssige traditioner laver vi smukke, lækre og indbydende kager i alle størrelser. Lige siden 2004 har vi udviklet og fremstillet kager i alle former, farver, smage og størrelser. Vi elsker at eksperimentere, og med udgangspunkt i gode råvarer, vores forfinede smagsløg, kreative sans, samt de håndværksmæssige traditioner, laver vi gang på gang, kager der imponerer.

Bryllupskagen

Et af vores specialer inden for festkager, er bryllupskagen. Det er vores overbevisning at bryllupskagen skal stimulerer alle sanser – den skal altså have et æstetisk udtryk, smage himmelsk, og dufte fantastisk. Ud fra disse nøgleord, laver vi i fællesskab med kunden, kager der er individuelle, lækre, flotte og velduftende.

Galleri

Her på hjemmesiden, kan du under fanen bryllupskager klikke dig ind i vores galleri. Her vil du finde billeder af nogle af de mange forskellige bryllupskager som vi i årenes løb har lavet. Billederne kan du bruge som inspiration til hvordan din bryllupskage skal se ud, eller til at få et overblik over de mange muligheder der er inden for kageverdenen. Du er endvidere meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Ydermere kan du se vores priser her.