Petit four

- de fineste små kager

Petit four til kaffen

Petit four er en lækker lille desert, der er et dejligt sødt supplement til kaffen. Beregn 2-4 stk per person afhængigt af, om der serveres andet.

 

Flere varianter

Vi tilbyder flere varianter af den klassiske petit four. Vi har gennem mange års erfaring videreudviklet opskrifter der giver den klassiske petit four et nyt og spændende strejf. Vi fører overordnet set tre slags petit four:

 

Klassisk petit four af mazarin med fondant. Fondant er en særligt fint forarbejdet glasur, der hældes over de små kager, hvorefter glasuren bliver fastere uden at blive hård. Kan laves i alle faver.

Marmelade petit four. To lag mazarin lægges sammen om et tyndt lag marmelade. Overtrækkes med chokolade og dekoreres.
Moderne petit four. Laves af små stykker kransekage, hvorpå der sprøjtes trøffelmasse. Disse kan være lavet af enten hvid, lys eller mørk chokolade og smagt til med alverdens
spiritus, krydderier eller mokka. Den mest solgte slags.

 

Andre typer af petit four 

Vi tilbyder også andre former for søde sager der læner sig op af petit four. Her er der også mulighed for at udvidde sin smagshorisont og prøve noget nyt og lækkert. 

Åbne petit four. Små chokoladeskåle med creme eller trøffelmasse i. Nærmest en ganske lille dessert.
 
Miniatureudgaver af tørkager. Det er selvfølgelig ikke ægte petit four, men kaldes visitkager, men de kombineres tit med petit four og anvendes på samme måde. Vi laver dem bl.a. som ganske små napoleonshatte, sarah bernhard, florentiner med nougatcreme, nøddehorn, hindbærsnitter og nougatsnitter.
 

Priser

Priser på petit pour:
Klassiske 12 kr. per stk.
Marmelade 9 kr. per stk.
Moderne 9 kr. per stk
Åbne 8 kr. per stk.
Minitørkager 11 kr. per stk.
 

Vil du smage vores petit four?

Har vi fået dine tænder til at løbe i vand, så er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi konditoriet. Vi hører til i Fårevejle, men vi har hjulpet mange glade kagespisere med blandt andet petit four i både Odsherred, København og resten af Sjælland. Derfor leverer vi meget gerne så alle på Sjælland kan få stillet deres kagesult.

Kontakt os på 59 64 31 21 eller alauda@mail.dk