Petit four

- de fineste små kager

Små lækkerier til kaffen

Beregn 2-4 stk per person afhængigt af, om der serveres andet.

Vi fører overordnet set tre slags petit four:

Klassisk petit four af mazarin med fondant. Fondant er en særligt fint forarbejdet glasur, der hældes over de små kager, hvorefter glasuren bliver fastere uden at blive hård. Kan laves i alle faver.
Marmelade petit four. To lag mazarin lægges sammen om et tyndt lag marmelade. Overtrækkes med chokolade og dekoreres.
Moderne petit four. Laves af små stykker kransekage, hvorpå der sprøjtes trøffelmasse. Disse kan være lavet af enten hvid, lys eller mørk chokolade og smagt til med alverdens spiritus, krydderier eller mokka. Den mest solgte slags.
Åbne petit four. Små chokoladeskåle med creme eller trøffelmasse i. Nærmest en ganske lille dessert.
Miniatureudgaver af tørkager. Det er selvfølgelig ikke ægte petit four, men kaldes visitkager, men de kombineres tit med petit four og anvendes på samme måde. Vi laver dem bl.a. som ganske små napoleonshatte, sarah bernhard, florentiner med nougatcreme, nøddehorn, hindbærsnitter og nougatsnitter.
Priser på petit pour:
Klassiske 12 kr. per stk.
Marmelade 9 kr. per stk.
Moderne 9 kr. per stk
Åbne 8 kr. per stk.
Minitørkager 11 kr. per stk.
Vi hører til i Fårevejle, men vi har hjulpet mange glade kagespisere i både Odsherred, København og resten af Sjælland.